Saturday, October 5, 2013

The Power of Syukur

Assalamualaikum semua!
missed me,hehehehe

Alhamdulillah, Allah masih pinjamkan nafas ini, nyawa ini untuk terus hidup sehingga kini, syukur sangat Allah telah pilih kita untuk menjadi khalifah di atas muka bumi ini. So saya nak tanya anda, sudah kah anda bersyukur hari ini? The Power of Syukur/Gratitude paling penting dalam hidup tau!!

Ok sekarang saya nak flashback a few years before, ok tak payah a few years, a few months ago, saya ada sedikit masalah kesihatan dan anda tahu apa saya buat!!! i always complains and blaming others for that. i never realize there are so many things i should be really really thankful. Masa tu emosi memang terganggu and pernah terdetik why me? and not someone else. Why i can't be like them? Why i can't do this? so many why, i am too focus on the problems never focus on the solutions. But now i realize everything happens for a reason, takkan bergerak satu zarah pun tanpa izin-Nya.

After a few months my health condition is better, starting a new semester, got new friends tapi masa ini still bajet bagus sangat, dah sedar tapi not fully sedar lah. then Cik Nor sign me up for this one program imkk and Cik Ja paid the fees..Thank you Cik Ja and Cik Nor. Thennnn...Jeng,Jeng,Jeng!!!! The program really wake me up, make me realize, that how ungrateful am i. so memang kena basuh cukup-cukup la dengan our beloved mentor Dr.Azizan Osman. Macam mati hidup semula,macam baru rebirth pun ada.

Macam mana nak cakap ya, You guys must join the program to experience the bestest(tiada dalam kamus,bahasa sendiri) things ever. I start to think more positively and when people complains, dah tak join complain sama-sama dah,hehe..dah start to thing how the problem can be opportunity to me,to benefit me and others and what can i do now when people start complains and giving excuses, i just can pity them because they don't know how beautiful the life is until there are no space for excuses!

ok till then, Assalamualaikum.