Sunday, July 10, 2011

nk tengok sekali lagi sekali lagi boleh?





saya nk tengok sekali lagi sekali lagi
eh!ape hidayah ni cakap belit2 macam ular~haha
nie sume salah dyeorg yg kat bawah nie ye:
shila,amy,arman~sweet sgt <3

sbb dyeorg nie la saya nak tgk sekali lagi sekali lagi,hahaha
dah2 cakap belit2
movie nie cool habes wa cakap lu
kalu nk pegi tengok~tmph bas siap2 ajak satu kampung baru syok
budak2 confem suka cite nie sbb ada mia kan..aa kan dah cakap confem kena tempah satu bas,bawak sume budak2 pegi tengok mia yg kiut miut nie..

utk teruna2 diluar sana..saya tau korang mesti nk tgk lisa yg cantik nie kan...
haaaa...baik ngaku cepat,betul kan?

ok and utk gadis2 jelitawan diluar sana termasuk saya (*smpt lagi puji diri sendiri =.=")
anda sume patut pegi sbb ada sam yg hensem sgt >.< i loveeeee yooooouuu la sam

korang yg nak baca sipnosis sila tekan kat sini
bukan tu je lagu ost dye pun bapak best nyer:

ok overall cite nie sgt best untuk pengarah yg first time mengarah..huhu cool habes
ok kalu nak cite nie lagi best buat la drama mcm movie i'm not single  drama nya adam maya tu..
so movie sekali lagi drama berkali-kali lagi la patutnyer kan~hahahaha
ok,that all for now
assalamualaikum!