Friday, May 6, 2011

10 things bout me,myself and i :)

  1. I don't like to eat Terengganu food.. it doesn't means don't eat at all..I will eat kalu terdesak je la..contoh-contoh makanan Terengganu yang kurang mendapat perhatian diri ini: first skali nasi dagang,then keropok lekor yg goreng mkn tau,sotong sumbat(tp skrng dh suka),and many more lupa sebenarnyer =.=" 
  2. I love to talk to stranger..ok,nie bukan stranger yg jumpe tepi jalan pastu cakap boleh kita berkenalan mesti org ingat gila ke budak nie >.<" bukan stranger mcm tu..tp yg jumpe sama2 tgh interview,sama2 tgh tunggu giliran dkt bank,post office~huhu
  3. I'm better with people that don't know me at all..haha,jangan salah phm~actually aq pun xphm ape aq tulis,tp mmg betul pun..i'm better with people that know nothing bout me than people that know everything bout me or knew me,tp buat2 mcm kita nie mcm xpernah kenal~=.='' 
  4. xsuke org puji saya..hahaha,nie lagi satu fakta pelik tp betul dan benar2 sumenyer..I get pissed off if someone duk bagi pujian mengunung tinggi..MENYAMPAH kot..better la tukar pujian tu dlm bentuk nasihat ckp dh berjaya nie jgn la bangga sangat nnt jatuh dh xde feel nk berjaya balik..kan bagus!barulah hamba Allah nie x perasan bagus sgt~hahaha
  5. if i'm cooking i will not eat the food as much as my mum cooked...xtau la apa masalah tpkan mmg selalu mcm tu,kalu masak lauk je..mula la sentuh mknn tu sikit je,tp kalu bab2 roti,desserts mmg laju la abes..kadang2 adik2 xsempat nk rase pun
  6. i love cover songs more than original one..this one put the blame on sam tsui :P
  7. kalu bab2 menyusun dan menghias just pass it to me..aq memang suka buat mende metek2 nie
  8. xsuka tido dalam bilik..hahaha,buruk perangai.. xp
  9. saya suka pakai tudung warna hitam..don't know why..sbb kaler lain xsesuai kot..huhu
  10. last one,ok kalu baca yang nie tolong la jangan gelak..huhu..my mum said darah saya manis~auuww~hehehehe,sebab tu nyamuk suka gigit >.<" ok fullstop.

ok tu je..sume tu mmg xmasuk dek akal tp tu sume fakta tau!!!!

No comments:

Post a Comment